Leuk dat je er bent! 

Ik ben Tessa Nicolai, 40 jaar en ik woon samen met mijn vriend en dochter van 6 in Zwolle. Een allround grafisch vormgever in hart en nieren. Oog voor detail en niet gauw tevreden. Goudeerlijk, recht door zee en het type; what you see is what you get. Waar ik ben zijn mijn twee zwarte katten Sjonnie en Anita. Ze danken hun naam aan het gelijknamige liedje van de Heideroosjes.

Ik ben gek op muziek, festivals en concerten. Festivals zijn mijn happy place. Met mijn vrienden in de zon, genietend van goede muziek en een biertje in m’n hand; mij krijg je niet gelukkiger.

Ik ben een fanatieke enthousiasteling, ga door het leven met de nodige (droge) humor en zit niet vaak en graag stil. Ik krijg (nog meer) energie als ik bezig ben met mijn passie. Het ontwerpen van aantrekkelijke websites!

Girlboss webdesign ben ik gestart met een missie; vrouwelijke ondernemers helpen aan een aantrekkelijke website. Omdat ik een zwak heb voor vrouwen als jij die het heft in eigen handen nemen. Die hun dromen najagen. Ik wil dat je slaagt. Daarom help ik jou aan een aantrekkelijke website.

Nu weet je mijn verhaal. Vertel je me de jouwe? 

Over mij - Een aantrekkelijke wordpress website
Tessa Nicolai - Over mij - Aantrekkelijke WordPress website
Facebook
Instagram