@girlbosswebdesign
 • Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
 • Vrouwen, jullie verdienen een online aanwezigheid die net zo indrukwekkend is als jullie zijn! 

Als vrouwelijke webdesigner specialiseer ik me in het creëren van unieke en opvallende websites in WordPress voor vrouwelijke ondernemers en bedrijven. 

Laat je verhaal verteld worden via een website die de aandacht trekt en jouw merk ondersteunt. 

Neem contact met me op om te horen hoe ik jou kan helpen jouw online doelen te bereiken. 

#vrouweninzaken #webdesign #girlbosswebdesign #wordpress #uniekwebdesign #wordpress #webdesign #websiteontwerp #startendeondernemer#growthmindset #growthmind #successmindset #successminds  #youcandoit #attitude #perspective #girlboss #mycreativebiz #makersgonnamake #freelance #zzp #ondernemer #zwolle #overijssel #nederland #makeithappen #workfromhome #dreambigger #wordpressontwerp
 • Vandaag was het zo ver! 😱

Sandra haar website is af. 🥳

Met heel veel plezier heb ik deze website voor haar mogen maken. Zij had al een bestaande website maar wilde deze graag in WordPress hebben.

Natuurlijk heb ik de website meteen een modernere uitstraling gegeven waardoor hij een stuk aantrekkelijker is geworden. Een super mooie website om naar te kijken en om rond te kijken.

Sandra verkoopt met veel liefde zijden bloemen. Waarom zij geen echte bloemen verkoopt is omdat zij geen traditionele bloemist wil zijn. Ze wil graag vrij kunnen zijn om op locatie van haar klanten te werken, waar zij met persoonlijke aandacht, de beste service kan geven. 🌺🌻🌼🌷

Zij maakt mensen “echt” blij met deze bloemen. Je hebt geen zorgen dat de bloemen na een paar dagen verwelken, je bent niet seizoensgebonden, alle bloemsoorten zijn verkrijgbaar en vrijwel geen onderhoud. 💮💐🏵️💮

Heel veel plezier met je nieuwe website Sandra! @sandrasflowersandmore

http://sandrasflowersandmore.nl

#website #webdesign #wordpress #wordpressdesign #websitevoorondernemers #girlboss #girlbosswebdesign #business #ondernemen #zwolle #overijssel #zijdenbloemen #bloemen #flowers #wordpresswebsite #websitedesign
#ondernemendevrouwen #websiteontwerp
 • Waarom heb je als gastouder eigenlijk een eigen website nodig? 😀

Hieronder 6 redenen! 👍

1. Zichtbaarheid: Een website maakt het mogelijk om online zichtbaar te zijn voor potentiële klanten, en hen te informeren over jouw diensten en beschikbaarheid.

2. Professionaliteit: Een website laat zien dat je serieus bent over je werk en investeert in je bedrijf, wat vertrouwen wekt bij potentiële klanten.

3. Gemakkelijke communicatie: Met een website kun je eenvoudig en snel informatie delen met klanten, zoals je diensten, tarieven, en contactgegevens.

4. 24/7 toegankelijkheid: Je website is altijd bereikbaar, waardoor klanten op elk moment informatie kunnen vinden en contact met je kunnen opnemen.

5. Vergelijking met concurrenten: Een website maakt het makkelijker om je te vergelijken met andere gastouders, wat een voordeel kan zijn bij het aantrekken van nieuwe klanten.

6. Mogelijkheid om te groeien: Een website biedt de mogelijkheid om in de toekomst uit te breiden en meer diensten aan te bieden, wat de groei van je bedrijf kan bevorderen.

Heb jij zo’n website nodig die opvalt tussen al de andere gastouder websites?

Dan lijkt het mij een goed plan om samen te gaan werken! 🥳

Ik heb een demo website gemaakt in WordPress, deze kun je hier bekijken:

https://gastouder.girlbosswebdesign.nlBekijk mijn website voor meer demo's: www.girlbosswebdesign.nl

#gastouder #webdesign #girlboss #girlbosswebdesign #dutchgirlboss #website #websitevoorondernemers #vrouwelijkeondernemers #websiteontwerp #wordpressdesign #ondernemendevrouwen #gastouderopvang #gastouders #ondernemerschap
 • Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
 • Hey hoi! Wat leuk dat je mijn reel bent tegen gekomen. 😄

Ben jij een copywriter, misschien net begonnen, en je hebt nog geen website? 😭

Op je eigen website kun je je talenten meteen in kaart brengen. Laat je eventuele klanten lezen op wat voor manier jij schrijft en hoe dit voor hen gebruikt zou kunnen worden. 

Beschrijf wat jij zoal aanbiedt als copywriter.

Bijvoorbeeld: 
Tekstschrijver
UX schrijver
(eind) Redactie
Engelse copy
SEO-teksten
Interviews

Zodra jouw nieuwe website online staat kun je aan de slag met de marketing om jouw ideale klant binnen te halen.

Op mijn website heb ik een demo staan van de website in de reel. Wil je deze bekijken?

Kijk dan op: www.girlbosswebdesign.nl 🥳
#linkinbio

Op mijn website staan ook de onderstaande demo's:
Schoonheidssalon
Tattooshop
Fotograaf
Gastouder
Copywriter
Virtual assistant

#websiteontwerp #websitedesigner #wordpress #girlboss #girlbosswebdesign #zwolle #copywriter #seo #teksten #tekstenschrijver #interview #websitelatenmaken #websiteontwerp #websitedevelopment #copywriters #copywritersofinstagram #business #vrouwelijkeondernemers #ondernemen
 • Wat een plezier is het toch om aan zo'n website te werken! Ik word persoonlijk heel blij van bloemen en planten, mijn huis staat er vol mee! 🪴

Om het bloemige gevoel door te voeren op de website heb ik de foto's ook bloemige vormen gegeven. Op deze manier krijg je nog meer het blije gevoel dat je van bloemen krijgt.

De bloemen van Sandra zijn van een zijden stof, deze vergaan dus nooit! Je hebt altijd een prachtig bos bloemen in huis die altijd mooi blijven.

Het duurt niet lang meer en deze website is klaar. 😀 Ik heb er zin in!

#zijdenbloemen #bloemen #website #webdesign #wordpress #websiteontwerp #zwolle #girlboss #flowers #girlbosswebdesign #vrouwelijkeondernemers #ondernemer #ondernemers #websitedesign #websitevoorondernemers
 • Heb jij een schoonheidssalon en net gestart met ondernemen maar nog geen website? 🤷🏻

Dan zit je bij mij bij het goede adres! 😃

Ik kan deze aantrekkelijke WordPress website voor jou maken. Geheel naar jouw wensen en smaak. 😍

Elke pagina's is uniek, geen templates! We kunnen dus alle kanten op.

Op mijn website heb ik een linkje naar een demo website staan voor een schoonheidssalon.

Neem snel een kijkje!
www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio

#schoonheidssalon #schoonheid #beauty #website #wordpress #vrouwelijkeondernemer #webdesign #girlboss #girlbosswebdesign #zwolle #startendeondernemer #websiteontwerp #ondernemen #websitevoorondernemers
 • Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊

1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken.

2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen.

3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn.

4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein.

5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

En zo zijn er nog veel meer op te noemen!
WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar.

Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen.

43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel!

Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website?
Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt.

Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio 

#website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳

Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷

Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website.

Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten.

Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer.

Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗

Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug.

Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍

Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl.

#wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
Jouw WordPress website is eindelijk af! 🥳 Maar wat dan? De meeste mensen kijken er dan vaak niet meer naar om. 🤷 Soms even wat teksten hier en daar aanpassen en wat afbeeldingen wisselen. Maar verder veel te druk om je bezig te houden met je website. Het is super belangrijk dat jij je WordPress website up-to-date houdt. Als je dit niet doet kunnen er nare dingen gebeuren waar je totaal niet op zit te wachten. Je kunt worden gehackt, je website wordt super langzaam, je krijgt technische problemen en je plugins en je thema werken niet goed meer. Hou dit dus goed bij! Log sowieso 1 keer in de week in op je website om te kijken of er updates beschikbaar zijn. ❗ Als het een grote update is zorg er dan voor dat je van te voren een backup maakt. Voor het geval de update van je plugin/thema of WordPress update niet goed met elkaar samen gaan. Op deze manier kun je altijd weer terug. Als je een website door mij laat maken bied ik een onderhoudspakket aan voor €20 euro in de maand of €200 euro in het jaar om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en kun jij je bezig houden met je bedrijf! 😍 Bekijk mijn demo's op www.girlbosswebdesign.nl. #wordpress #girlbosswebdesign #girlboss #webdesign #webdesigner #womaninbusiness #wordpresstips #hackers #uptodateinfo #plugins #wordpressdesign #websitetips #website #wordpresswebsite #websitemaken #ambiteuzevrouwen #ambiteuzemeisjes #zzp
2 weeks ago
View on Instagram |
1/9
Vrouwen, jullie verdienen een online aanwezigheid die net zo indrukwekkend is als jullie zijn! 

Als vrouwelijke webdesigner specialiseer ik me in het creëren van unieke en opvallende websites in WordPress voor vrouwelijke ondernemers en bedrijven. 

Laat je verhaal verteld worden via een website die de aandacht trekt en jouw merk ondersteunt. 

Neem contact met me op om te horen hoe ik jou kan helpen jouw online doelen te bereiken. 

#vrouweninzaken #webdesign #girlbosswebdesign #wordpress #uniekwebdesign #wordpress #webdesign #websiteontwerp #startendeondernemer#growthmindset #growthmind #successmindset #successminds  #youcandoit #attitude #perspective #girlboss #mycreativebiz #makersgonnamake #freelance #zzp #ondernemer #zwolle #overijssel #nederland #makeithappen #workfromhome #dreambigger #wordpressontwerp
Vrouwen, jullie verdienen een online aanwezigheid die net zo indrukwekkend is als jullie zijn! Als vrouwelijke webdesigner specialiseer ik me in het creëren van unieke en opvallende websites in WordPress voor vrouwelijke ondernemers en bedrijven. Laat je verhaal verteld worden via een website die de aandacht trekt en jouw merk ondersteunt. Neem contact met me op om te horen hoe ik jou kan helpen jouw online doelen te bereiken. #vrouweninzaken #webdesign #girlbosswebdesign #wordpress #uniekwebdesign #wordpress #webdesign #websiteontwerp #startendeondernemer#growthmindset #growthmind #successmindset #successminds  #youcandoit #attitude #perspective #girlboss #mycreativebiz #makersgonnamake #freelance #zzp #ondernemer #zwolle #overijssel #nederland #makeithappen #workfromhome #dreambigger #wordpressontwerp
1 month ago
View on Instagram |
2/9
Vandaag was het zo ver! 😱 Sandra haar website is af. 🥳 Met heel veel plezier heb ik deze website voor haar mogen maken. Zij had al een bestaande website maar wilde deze graag in WordPress hebben. Natuurlijk heb ik de website meteen een modernere uitstraling gegeven waardoor hij een stuk aantrekkelijker is geworden. Een super mooie website om naar te kijken en om rond te kijken. Sandra verkoopt met veel liefde zijden bloemen. Waarom zij geen echte bloemen verkoopt is omdat zij geen traditionele bloemist wil zijn. Ze wil graag vrij kunnen zijn om op locatie van haar klanten te werken, waar zij met persoonlijke aandacht, de beste service kan geven. 🌺🌻🌼🌷 Zij maakt mensen “echt” blij met deze bloemen. Je hebt geen zorgen dat de bloemen na een paar dagen verwelken, je bent niet seizoensgebonden, alle bloemsoorten zijn verkrijgbaar en vrijwel geen onderhoud. 💮💐🏵️💮 Heel veel plezier met je nieuwe website Sandra! @sandrasflowersandmore http://sandrasflowersandmore.nl #website #webdesign #wordpress #wordpressdesign #websitevoorondernemers #girlboss #girlbosswebdesign #business #ondernemen #zwolle #overijssel #zijdenbloemen #bloemen #flowers #wordpresswebsite #websitedesign #ondernemendevrouwen #websiteontwerp
1 month ago
View on Instagram |
3/9
Waarom heb je als gastouder eigenlijk een eigen website nodig? 😀 Hieronder 6 redenen! 👍 1. Zichtbaarheid: Een website maakt het mogelijk om online zichtbaar te zijn voor potentiële klanten, en hen te informeren over jouw diensten en beschikbaarheid. 2. Professionaliteit: Een website laat zien dat je serieus bent over je werk en investeert in je bedrijf, wat vertrouwen wekt bij potentiële klanten. 3. Gemakkelijke communicatie: Met een website kun je eenvoudig en snel informatie delen met klanten, zoals je diensten, tarieven, en contactgegevens. 4. 24/7 toegankelijkheid: Je website is altijd bereikbaar, waardoor klanten op elk moment informatie kunnen vinden en contact met je kunnen opnemen. 5. Vergelijking met concurrenten: Een website maakt het makkelijker om je te vergelijken met andere gastouders, wat een voordeel kan zijn bij het aantrekken van nieuwe klanten. 6. Mogelijkheid om te groeien: Een website biedt de mogelijkheid om in de toekomst uit te breiden en meer diensten aan te bieden, wat de groei van je bedrijf kan bevorderen. Heb jij zo’n website nodig die opvalt tussen al de andere gastouder websites?
 Dan lijkt het mij een goed plan om samen te gaan werken! 🥳 Ik heb een demo website gemaakt in WordPress, deze kun je hier bekijken:
 https://gastouder.girlbosswebdesign.nl

 Bekijk mijn website voor meer demo's: www.girlbosswebdesign.nl #gastouder #webdesign #girlboss #girlbosswebdesign #dutchgirlboss #website #websitevoorondernemers #vrouwelijkeondernemers #websiteontwerp #wordpressdesign #ondernemendevrouwen #gastouderopvang #gastouders #ondernemerschap
2 months ago
View on Instagram |
4/9
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍

Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. 

Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪

Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. 

Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰

Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan.

Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl

#aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
Waarom zou je als ondernemer nou eigenlijk een aantrekkelijke website moeten hebben? 😍 Een aantrekkelijke website is belangrijk omdat het de eerste indruk is die bezoekers van uw bedrijf of organisatie krijgen. Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het versterken van je merkimago. 💪 Het kan ook bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de site blijven en meer interactie hebben met de inhoud. Een aantrekkelijke website kan ook een positief effect hebben op zoekmachineoptimalisatie en kan leiden tot meer verkeer en conversies.🫰 Op mijn website heb ik meerdere aantrekkelijke website demo's staan. Bekijk ze op www.girlbosswebdesign.nl #aantrekkelijk #aantrekkelijkewebsite #webdesign #websitevoorondernemers #wordpress #wordpressdesign #business #seo #gebruiksvriendelijk #conversie #trust #vertrouwen #marketing #girlbosswebdesign #girlboss #zwolle
2 months ago
View on Instagram |
5/9
Hey hoi! Wat leuk dat je mijn reel bent tegen gekomen. 😄 Ben jij een copywriter, misschien net begonnen, en je hebt nog geen website? 😭 Op je eigen website kun je je talenten meteen in kaart brengen. Laat je eventuele klanten lezen op wat voor manier jij schrijft en hoe dit voor hen gebruikt zou kunnen worden. Beschrijf wat jij zoal aanbiedt als copywriter. Bijvoorbeeld: Tekstschrijver UX schrijver (eind) Redactie Engelse copy SEO-teksten Interviews Zodra jouw nieuwe website online staat kun je aan de slag met de marketing om jouw ideale klant binnen te halen. Op mijn website heb ik een demo staan van de website in de reel. Wil je deze bekijken? Kijk dan op: www.girlbosswebdesign.nl 🥳 #linkinbio Op mijn website staan ook de onderstaande demo's: Schoonheidssalon Tattooshop Fotograaf Gastouder Copywriter Virtual assistant #websiteontwerp #websitedesigner #wordpress #girlboss #girlbosswebdesign #zwolle #copywriter #seo #teksten #tekstenschrijver #interview #websitelatenmaken #websiteontwerp #websitedevelopment #copywriters #copywritersofinstagram #business #vrouwelijkeondernemers #ondernemen
2 months ago
View on Instagram |
6/9
Wat een plezier is het toch om aan zo'n website te werken! Ik word persoonlijk heel blij van bloemen en planten, mijn huis staat er vol mee! 🪴 Om het bloemige gevoel door te voeren op de website heb ik de foto's ook bloemige vormen gegeven. Op deze manier krijg je nog meer het blije gevoel dat je van bloemen krijgt. De bloemen van Sandra zijn van een zijden stof, deze vergaan dus nooit! Je hebt altijd een prachtig bos bloemen in huis die altijd mooi blijven. Het duurt niet lang meer en deze website is klaar. 😀 Ik heb er zin in! #zijdenbloemen #bloemen #website #webdesign #wordpress #websiteontwerp #zwolle #girlboss #flowers #girlbosswebdesign #vrouwelijkeondernemers #ondernemer #ondernemers #websitedesign #websitevoorondernemers
2 months ago
View on Instagram |
7/9
Heb jij een schoonheidssalon en net gestart met ondernemen maar nog geen website? 🤷🏻 Dan zit je bij mij bij het goede adres! 😃 Ik kan deze aantrekkelijke WordPress website voor jou maken. Geheel naar jouw wensen en smaak. 😍 Elke pagina's is uniek, geen templates! We kunnen dus alle kanten op. Op mijn website heb ik een linkje naar een demo website staan voor een schoonheidssalon. Neem snel een kijkje! www.girlbosswebdesign.nl #linkinbio #schoonheidssalon #schoonheid #beauty #website #wordpress #vrouwelijkeondernemer #webdesign #girlboss #girlbosswebdesign #zwolle #startendeondernemer #websiteontwerp #ondernemen #websitevoorondernemers
2 months ago
View on Instagram |
8/9
Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊

1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken.

2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen.

3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn.

4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein.

5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

En zo zijn er nog veel meer op te noemen!
WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar.

Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen.

43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel!

Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website?
Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt.

Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio 

#website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊

1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken.

2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen.

3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn.

4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein.

5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

En zo zijn er nog veel meer op te noemen!
WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar.

Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen.

43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel!

Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website?
Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt.

Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio 

#website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊

1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken.

2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen.

3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn.

4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein.

5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

En zo zijn er nog veel meer op te noemen!
WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar.

Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen.

43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel!

Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website?
Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt.

Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio 

#website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊

1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken.

2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen.

3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn.

4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein.

5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

En zo zijn er nog veel meer op te noemen!
WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar.

Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen.

43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel!

Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website?
Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt.

Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio 

#website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊

1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken.

2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen.

3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn.

4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein.

5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

En zo zijn er nog veel meer op te noemen!
WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar.

Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen.

43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel!

Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website?
Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt.

Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl
#linkinbio 

#website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
Hier een aantal leuke feitjes over het CMS systeem WordPress waar ik mijn websites mee maak.😊 1. Het is super gebruiksvriendelijk. WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie makkelijk mee kan werken. 2. WordPress is een open systeem waarvoor er enorm veel plug-ins beschikbaar zijn om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. 3. De WordPress software is in principe gratis. Bepaalde themes of plug-ins kunnen wel betaald zijn. 4. WordPress is stabiel en betrouwbaar. De kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet verhuizen is erg klein. 5. WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk en erg geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO). En zo zijn er nog veel meer op te noemen! WordPress is constant in ontwikkeling en er komen ook voortdurend nieuwe plug-ins beschikbaar. Als je dus een nieuwe website wilt kun je bijna niet om WordPress heen. 43% van de websites met CMS gebruikt WordPress. Dat is echt enorm veel! Wil je nou ook zo'n super gebruiksvriendelijke website? Stuur mij dan een berichtje en dan kunnen we samen overleggen wat je precies wilt. Mijn website: www.girlbosswebdesign.nl #linkinbio #website #ondernemerstips #tipsvoorwebsite #ondernemerschap #tipsvoorondernemers #tipsvoorondernemen #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #girlbosswebdesign #zwolle #wordpress #wordpresstips #wordpressdesign #business
3 months ago
View on Instagram |
9/9

Facebook
Instagram